GrensGeluiden 13 januari: kunst met beschadigde bibliotheekboeken

Beschadigde bibliotheekboeken. Maak er kunst van!

Beluister de reportage in Grensgeluiden Supplement

Je kunt je ergeren aan beschadigde bibliotheekboeken, maar je kunt ze ook omzetten in kunst. Dat laatste deden Ludo de Kort en Marianne de Zwart. Het programma-aanbod tijdens de Cultuurnacht is elk jaar overweldigend. Een onderdeel dat niemand kan ontgaan bij de komende editie op zaterdag 26 januari is een speciaal lichtontwerp voor de toren van de Grote Kerk. Hein van Kemenade bespreekt een boek van de Amerikaanse schrijver James Baldwin, dat opnieuw is uitgebracht door uitgeverij De Geus. En met de collega’s van Brabant Cultureel bespreken we welk Brabants kunstnieuws we beslist niet mogen missen.  Presentatie: Yvonne Ton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *