GrensGeluiden 14 april; uitgeverij Droomvallei gaat als ‘n speer

Beluister deze aflevering op BredaNu radio gemist 

Wil je de boekrecensies van Hein van Kemenade apart terughoren? Ga dan naar de website van Hein 

Veel aandacht voor boeken in de uitzending van 14 april. Kees Schoenmakers is bezig met de afronding van zijn biografie over schilder en tekenaar Dio Rovers. Met Esther van der Ham gaan we het hebben over het boekenvak. Met haar uitgeverij Droomvallei wilde ze aanvankelijk alleen haar eigen boeken uitgeven, maar inmiddels loopt het aantal titels van meer dan dertig auteurs op naar de 200. Op zondagmiddag 14 april organiseert Droomvallei in de Haagse Beemden het jaarlijkse boekenfeest met nieuw verschenen boeken. En om in stijl te blijven: recensent Hein van Kemenade koos weer een nieuwe roman om in de uitzending te bespreken. Presentatie: Yvonne Ton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *