Beluister de Podcast: GrensGeluiden 7 juli; alle Eindexamengesprekken AKV St.Joost op ‘n rij

Yvonne Ton & Jan Frijters presenteren fragmenten uit onze serie Eindexamengesprekken met studenten van AKV St.Joost die de afgelopen weken bij GrensGeluiden aanschoven om over hun eindexamenprojecten te vertellen, zoals daar zijn: Dennis van Gulik, Linda Bresser, Stan Godera, Sander Houwaart, Hannah Janssen en Hanna Speelman. Bovendien vertelt Juul Dijkmeijer, die twee jaar geleden te gast was, over hoe het haar nu vergaat in het werkveld. Luister en ga dan de expo LAUNCH bezoeken in het academiegebouw van St.Joost aan de Beukenlaan in Breda van zaterdag 6 juli tot en met woensdag 10 juli. Alle info over LAUNCH

Lees verder over de uitzending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *