Twee auteurs in WinterGrensGeluiden; Motell Rijnen (22 dec) en Rinus Spruit (29 dec)

Luister elke zondag om 11 uur, BredaNu radio. Live via internet, en Radio gemist. FM frequenties: 107.3 & 92.9 (kabel)

22 december

Beluister de uitzending in GrensGeluiden Supplement

schrijver & muzikant Motell Rijnen is Wintergast nummer vier in de serie WinterGrensGeluiden waarmee we met één gast de diepte in gaan. Motell schuift aan tafel om in gesprek te gaan met presentator Kees van Meel.

Motell Rijnen

29 december

Een groot deel van zijn leven was de Zeeuwse auteur Rinus Spruit werkzaam als verpleegkundige. Daarna was hij enkele jaren taxichauffeur en journalist. Hij is ook fotograaf.Op zijn 55e jaar begon hij met schrijven. Rinus is de WinterGrensGeluidengast van Hein van Kemenade

Hein van Kemenade & Rinus Spruit bereiden de uitzending voor.

Beluister in Supplement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *