‘Cajunfotograaf’ Emile Waagenaar in GrensGeluiden van 5 januari

Luister elke zondag om 11 uur, BredaNu radio. Live via internet, en Radio gemist. FM frequenties: 107.3 & 92.9 (kabel)

Beluister deze aflevering in GrensGeluiden Supplement

De Bredase fotograaf Emile Waagenaar ging meer dan eens naar het gebied rond de bayous van Louisiana om fotoportretten te maken van Cajunmuzikanten. Inmiddels is hij ereburger van Rayne en Lafayette. Emile is centrale gast in GrensGeluiden van 5 januari; Er leven veel vragen en misverstanden over het strafrecht. Rechters zouden te soft zijn en veel te laag straffen. Rechter Gerlof Meijer pakte de handschoen op en toert met zijn theatercollege  Strafrecht? Levensecht! langs kleine theaters in het land om burgers inzicht te geven in de dilemma’s waarmee strafrechters te maken hebben. Verder onze rubrieken over Brabant Cultureel en film.

Presentatie: René Oomen

een van de vele Cajunportretten. Foto: Emile Waagenaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *