Tenorsaxofoniste Naomi Adriaansz en….we gaan het over haar hebben in GrensGeluiden van 2 februari

Beluister de uitzending in Supplement

Tenorsaxofiniste Naomi Adriaansz is hoofdgast in GrensGeluiden van 2 februari. Naomi luisterde in haar jonge jaren veel naar jazz, soul en funkmuziek. Nu deelt ze het podium met grote namen, waaronder Candy Dulfer en mondharmonicamist Tim Welvaars; theaterduo Blokland & Blackman brengt de voorstelling We gaan het hebben over haar in het Chassé theater. Een vrolijke en serieuze voorstelling met spoken word, stand up, zang en theater gecombineerd met een flinke dosis humor; Niels Lous toont zijn beelden op de binnenplaats van het Stedelijk Museum Breda.

Presentatie: Debby Roukens

Lees verder over de uitzending

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *