GrensGeluiden zoekt filmmedewerker m/v

GrensGeluiden is op zoek naar een vrijwillige filmmedewerker m/v die één maal per  maand in het programma een film bespreekt uit het aanbod van Chassé cinema.  Wie durft de uitdaging aan?

Wegens drukke werkzaamheden stopt Danai Vergotis, een van de twee filmmedewerksters van GrensGeluiden. We zoeken voor haar een waardige opvolger m/v met filmkennis en die met een kritische blik een film naar keuze bekijkt en beoordeelt. Je wordt één maal per maand ingeroosterd om in een gesprek met de presentator van dienst verslag te doen van je kijkervaring.  De filmbespreking is altijd halverwege het programma, dus zondagochtend 11.30 uur. Het filmticket wordt door Chassé cinema ter beschikking gesteld. Dus twee vliegen in één klap!

Het is een vrijwillige functie, maar journalistiek uitdagend. Wel vragen we HBO niveau, affiniteit met film uiteraard, liefst een prettige stem en enige continuïteit. Onze studio is gevestigd in het AV Huis Breda (Reduitlaan).

Interesse? Stuur dan een mail naar info@grensgeluiden.nl 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *