Pianist/componist Rogier Telderman hoofdgast in de uitzending van 8 maart

Pianist & componist Rogier Telderman behoort tot Europa’s nieuwste generatie van grote jazzmusici. Hij weet op een uiterst originele manier invloeden uit de jazz, klassiek en pop te versmelten tot een volstrekt eigen stijl; In Save Me From This Cold tonen Martin en Inge Riebeek in het Stedelijk Museum Breda een keuze uit hun langlopend videoproject The Essential; Hein van Kemenade bespreekt Zwarte Schuur van Oek de Jong, genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. Presentatie: René Oomen

Beluister de uitzending in GrensGeluiden Supplement

Rogier Telderman Trio

Beeldend kunstenaar Ellen Haarhuis zoekt donateurs

Voor haar crowdfundingproject Silent Muse bij voordekunst.nl zoekt beeldend kunstenaar Ellen Haarhuis donateurs om dit mogelijk te maken. Drie pentekeningen van haar reizen gedurende één jaar  langs 36 willekeurige mensen in Rusland, Japan en de Verenigde Staten.

Het is een tijdelijk cadeau om de ontvanger op een intieme manier met kunst in aanraking te laten komen…. Meer info over haar project bij voordekunst en natuurlijk de mogelijkheid om bij te dragen. Ellen vertelt er kort over in GrensGeluiden van 8 maart.