5 april; Carl Friedman over ‘Tralievader’

Beluister de uitzending in GrensGeluiden Supplement

Schrijfster Carl Friedman is vorige week op 67 jarige leeftijd overleden. In 1992, ten tijde van haar debuut, de novelle Tralievader, maakte René Oomen een beeldende reportage met leesfragmenten door de schrijfster zelf.

In deze bizarre tijden maken we zo goed en kwaad als dat gaat uitzendingen met gasten op afstand, aangevuld met mooi materiaal uit het archief. Kees van Meel opent de uitzendingen met een gedicht en ook de boeken – en filmrubriek gaan door. Presentatie: René Oomen

Lees verder

Wil je zelf per telefoon in de uitzending? Heb je wat te melden over creatieve invullingen van je tijd of wil je aandacht voor je initiatief? Stuur een mail naar; info@grensgeluiden.nl

Carl Friedman

Beluister de uitzending van 29 maart