GrensGeluiden 6 september: wat voor cultureel seizoen staat ons te wachten?

Luister elke zondag om 11 uur, BredaNu radio. Live via internet, en Radio gemist. FM frequenties: 107.3 & 92.9 (kabel)

Nu corona keihard heeft toegeslagen in de culturele sector, is het tijd voor tegenwicht en alternatieven. Wat te doen in deze tijden waarin veel theatermakers noodgedwongen duimen draaien? Kunnen de theaters en filmhuizen wel schipperen met het budget en hoe gaan bezoekers veelal minder gevulde zalen ervaren? De minister heeft extra een half miljard euro voor de sector in de pot. Is dat voldoende? Een enthousiast Filmhuis Breda pakt het in ieder geval positief op met een mooi openingsfestival in De Nieuwe Veste. Dit en meer in GrensGeluiden van 6 september, de eerste live vanuit een beveiligde studio. Presentatie: René Oomen

Lees verder