GrensGeluiden 13 september met speels en kleurrijk versus confronterend en vol emotie

Luister elke zondag om 11 uur, BredaNu radio. Live via internet, en Radio gemist. FM frequenties: 107.3 & 92.9 (kabel)

Twee beeldend kunstenaars, Wouter van der Giessen en Lise Sore zijn de hoofdrolspelers in GrensGeluiden. Ze zijn beiden oud-student van AKV St. Joost. De een is net afgestudeerd, de ander is al weer een paar jaar bezig. Lises werk is heel persoonlijk, terwijl Wouter kiest voor speels en kleurrijk. Onze boekrecensent Hein van Kemenade las Roest, de laatste roman van Jakub Malecki, vertaald door Karol Lesman.

De presentatie is deze zondag in vakkundige handen van Yvonne Ton

werk van Lise Sore

Op de GrensGeluiden Facebookpagina vind je steeds actuele programma-info met een link naar de site.

Lees verder