WinterGrensGeluiden 27 december: Vlaamse auteur Chris de Stoop

Luister elke zondag om 11 uur, BredaNu radio. Live via internet, en Radio gemist. FM frequenties: 107.3 & 92.9 (kabel) GrensGeluiden is dringend op zoek naar een 4e programmamaker. Bekijk de vacature.

Chris de Stoop is auteur van fictie en non-fictie. Werk van hem werd in een tiental landen vertaald en werd bekroond met literaire en journalistieke prijzen. Zijn nieuwste non-fictiewerk, Het boek Daniel, is in september verschenen. Het is het waargebeurde verhaal van zijn oom Daniel, een bejaarde boer die vermoord werd door een jeugdbende, en van het proces tegen de jonge daders. In deze laatste WinterGrensGeluiden van dit jaar spreekt Hein van Kemenade de auteur in de boerderij waar hij is opgegroeid.

Beluister in GrensGeluiden Podcast

WinterGrensGeluiden 3 januari: Danielle Lemaire

Op 3 januari geen live uitzending wegens werkzaamheden, wél Danielle Lemaire o.a. over haar Nick Drake-project dat, als de deuren weer open mogen, te zien is in het Stedelijk Museum Breda.