Nieuwe WinterGrensGeluiden-agenda

Luister elke zondag om 11 uur, BredaNu radio. Live via internet, en Radio gemist. FM frequenties: 107.3 & 92.9 (kabel)

Vanwege de lock down wordt onze serie  WinterGrensGeluiden met een maand verlengd. Dus ook in januari elke week een boeiende gast uit de wereld van kunst & cultuur.

Wegens een grote technische storing kon het programma van 17 januari helaas geen doorgang vinden. Deze WinterGrensGeluiden verhuist naar 31 januari. Heb je een aflevering gemist? Op GrensGeluiden Podcast vind je alle afleveringen terug.

Monique Oosterbos is beeldend kunstenaar en al ruim 17 jaar docent beeldende vorming bij het jeugdatelier in Roosendaal en het Kunstlokaal in Breda. Hein van Kemenade bespreekt de nieuwe roman van Marieke Lucas Rijneveld, Mijn lieve gunsteling. Presentatie: Anne Goossen

Lees verder