GrensGeluiden 2 januari: Ruud & Erik van Empel (herhaling)

***

Op 29 december ontvingen wij het trieste bericht dat onze programmatechnicus Ad van Leunen na een kort ziekbed is overleden. Ad was jarenlang een betrouwbare technicus bij ons programma en stond altijd voor ons klaar. We zullen hem missen..

Het GrensGeluiden team

***

Met ingang van januari, voor onbepaalde tijd, zijn er geen live-uitzendingen van GrensGeluiden vanwege het ontbreken van een technicus én de lock down periode, waardoor er geen aanbod meer is. Hoe lang die periode duurt is onbekend. Houd dus onze website & facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Voorlopig plannen we herhalingen & samengestelde uitzendingen.

De redactie wenst iedereen het beste voor het nieuwe jaar.

Ruud & Erik van Empel

Herhaling van 12 september 2021, met de gebroeders Ruud & Erik van Empel. Presentatie: René Oomen

Beluister de uitzending in GrensGeluiden podcast

Ruud van Empel