GrensGeluiden 8 mei: nieuwe roman Gert-Jan van den Bemd en Stormkamer in Chassé

Lees meteen alles over de uitzending

Schrijver en kunstenaar Gert-Jan van den Bemd gebruikt oude foto’s die hij koopt op een veilingsite. Zijn blik valt op een foto van een jonge vrouw, met haar voeten in de branding. Op een tweede foto is ze een jaar of twintig ouder en oogt minder gelukkig. Het is het begin van een zoektocht voor zijn roman Branco & Julia. Op 10 en 11 mei gaat De Salon:  Een Nieuwe Wereld in première in Chassé Theater Breda. Stadsgenoten en lokale verhalen uit Breda krijgen in de voorstelling van theatergezelschap Stormkamer een podium. Het Land van Maas & Waal, Ludo Maas & Lisa van der Waal geven hun mening over Ninjababy van Yngvild Sve Flikke.

Lisa van der Waal, de ene helft van het GrensGeluiden filmduo Maas & Waal