Nieuw seizoen GrensGeluiden 4 september: BredaPhoto & film over Kwatta

vlnr: Anne Goossen, Hein van Kemenade, Ludo Maas, Adrie Lips (techniek), Lisa vd Waal, René Oomen, Henk Schiering (techniek), Kees v Meel & Yvonne Ton

De redactie van GrensGeluiden begint op 4 september aan een nieuw seizoen. 2023 wordt een speciaal jaar want dan bestaat het programma 25 jaar!

GrensGeluiden 4 september: Breda Photo en historische documentaire over Kwatta

Lees meteen alles over de uitzending

Fotofestival BredaPhoto begint op 8 september. Op een groot aantal locaties is werk te zien van diverse fotografen onder de noemer Theatre of dreams. Festivaldirecteur Fleur van Muiswinkel is te gast; Kwatta is een begrip in Breda. Het merk leeft voort in verhalen en verzamelingen. Kwatta was voorloper op het gebied van consumentenmarketing. Is er nog iets over van het eens zo bekende chocolademerk? Filmmakers Jelmar Hoekstra en Bas Bakker zochten naar antwoorden; Hein van Kemenade bespreekt Mungo van Douglas Stuart. Presentatie: Anne Goossen & René Oomen