GrensGeluiden 30 oktober: nieuwe dansvoorstelling LeineRoebana, Witte Rook verhuist en Post-digital heritage in Grote Kerk

Presentatie: Anne Goossen & René Oomen

Lees meteen alles over de uitzending

De nieuwe dansvoorstelling Silenzio van Chassé huisdansgezelschap LeineRoebana gaat op 5 november in première. In deze voorstelling wordt de danser één met de adem van de accordeon en het hart van de cello; Artist in Residence-platform Witte Rook verhuist naar de Stadsgalerij en zit boordevol nieuwe plannen; de gehele maand november is de tentoonstelling Post-digital heritage in de Grote Kerk Breda te zien. Deze tentoonstelling onderzoekt de ruimte van de kerk en haar mogelijke toekomstige functies met visual artists. En Emmanuel Naaijkens van Brabant Cultureel beveelt weer een paar nieuw verschenen artikelen aan.

Dans door LeineRoebana, 4 & 5 november in Chassé theater