GrensGeluiden 13 november:

41 jaar Stadsarcheologie en Een Kosmische Ontmoeting van Stormkamer

Lees meteen alles over de uitzending

In 2021 was het 40 jaar geleden dat Breda een stadsarcheoloog kreeg en dat de gemeente zelf structureel archeologisch onderzoek ging uitvoeren. De Bredase archeologie in de schijnwerpers; Een Kosmische Ontmoeting is een buitenzinnige en muzikale performance over Simoon. Ze maakt met haar muziek contact met aliens. Bovendien is ze op aarde om ons voor te bereiden op een leven met buitenaardse invloeden. Een productie van Stormkamer in het Chassé theater; de tentoonstelling Fout Drukwerk J/N in het Nederlands Drukkerij Museum in Etten Leur gaat over drukwerk, die door een veranderde tijdgeest en normen en waarden nu niet meer kunnen. Of misschien toch wel? En Hein van Kemenade bespreekt het boek Bezeten van Ariana Harwicz 

Presentatie: Yvonne Ton & René Oomen

Campagnebeeld van Een Kosmische Ontmoeting