GrensGeluiden 26 februari: Modekunstenaar Maurice Spapens, Wim Klein, de laatste menselijke computer en BonteHond & Orkater in het Chassé theater

Lees meteen alles over de uitzending

Modekunstenaar of Designend Kleermaker Maurice Spapens werkt sinds zijn afstuderen in 1995 aan de kunstacademie St. Joost Breda zelfstandig, ambachtelijk vanuit zijn atelier; In een mix van rock & jazz, ongekende verhalen en songs, vertolken Jan van den Berg en de band VLEK bij Podium Bloos het grootse en meeslepende levensverhaal van Wim Klein, de laatste menselijke computer, die zijn leven leefde alsof het variété was.; BonteHond & Orkater brengen de voorstelling Hier zit niemand op te wachten in het Chassé theater; Ludo Maas bespreekt een nieuwe film en het zal niemand ontgaan zijn; de censuurrel rond de boeken van Roald Dahl. Hoe staat fantasyschrijver Jeroen van Unen er in? Hij schrijft immers voor dezelfde doelgroep.

Presentatie: Anne Goossen & René Oomen

werk van Maurice Spapens bij het Spanjaardsgat in Breda