GrensGeluiden 5 maart: Commerciële leesbibliotheken, nieuw deel in de serie ‘Nachtuilen’ en kunsttijdschrift REALmag nu ook in Breda

Lees meteen alles over de uitzending

Op 11 maart start de Boekenweek weer. Bij GrensGeluiden nemen we alvast een voorproefje en daarom staat de hele uitzending van 5 maart in het teken van boeken, een kunstmagazine en bibliotheken. De Bredase schrijver Jeroen van Unen is te gast om te praten over het vierde deel in zijn serie ‘Nachtuilen’ dat op 15 maart uitkomt. In het boek ‘Spanning voor 10 cent’ beschrijft Rich Thomassen de geschiedenis van commerciële leesbibliotheken in Breda en we besteden aandacht aan de Bredase lancering van het kunsttijdschrift REALmag. Hein van Kemenade bespreekt de roman ‘Jaguarman’ van Raoul de Jong.

Presentatie: Yvonne Ton

Jeroen van Unen