GrensGeluiden 16 april: De virtuele kunsthal van Crossarts en Het paleis van typografisch metselwerk

Lees meteen alles over de uitzending

CrossArts is een samenwerking tussen de culturele instellingen Electron, BredaPhoto, Grote Kerk Breda, Brack en Tranzforma, en wordt gesubsidieerd door de gemeente Breda. Directeur is Marjan van Gerwen; Van 23 april tot en met 18 juni is in de Grote Kerk in Breda Het Paleis van Typografisch Metselwerk te zien. De expositie, georganiseerd door Graphic Matters, toont de verzameling grafische voorwerpen die grafisch ontwerper Richard Niessen (1972) heeft aangelegd; Vanwege 25 jaar GrensGeluiden worden de maanden juli & augustus GrensGeluiden Archiefzomer. Een voorproefje met actrice Josine van Dalsum. En Hein van Kemenade bespreekt een nieuw boek.

Presentatie: Anne Goossen & René Oomen

Het paleis van typografisch metselwerk