De makers

Yvonne Ton presenteert en maakt sinds de jaren negentig het kunst & cultuurprogramma, maar maakte tussentijds een uitstap naar de talkshow Meijs & Ton. Ze begon bij ziekenomroep Studio Audio en werkte ook voor Omroep Brabant. Yvonne is journaliste en tekstschrijver.

Yvonne Ton

Kees van Meel is dichter, theaterrecensent en presentator van GrensGeluiden. Kees was docent Nederlands en jarenlang Stadsdichter van Breda en publiceert zijn werk regelmatig.

Kees van Meel

Debby Roukens werkte lange tijd voor Omroep West waar zij zowel een bekend gezicht als een bekende stem was. Zij combineerde daar tv & radio, maar haar hart ligt bij het laatste. Dat komt voor GrernsGeluiden goed uit want Debby komt per januari het presentatieteam versterken.

Debby Roukens

Harmke Westerterp en Lisa van der Waal zijn de filmrecensenten van GrensGeluiden en wisselen elkaar per twee weken af. Ze zorgen voor een goed onderbouwde kritiek bij een nieuwe film uit het aanbod van Chassé cinema en de andere filmhuizen in het land. Lisa werkt ook voor het Filmhuis Breda en doet communicatie bij Theater Kikker in Utrecht.

René Oomen werkt sinds 1987 voor de lokale omroep. Vanaf 1999 werkt hij professioneel voor achtereenvolgens de Humanistische Omroep, NTR en VPRO en maakte documentaires en specials. De laatste jaren voor Het Spoor Terug, de documentaire in het geschiedenisprogramma OVT (VPRO, Radio 1). René is hoofdredacteur van GrensGeluiden.

René Oomen

Hein van Kemenade is sinds 1987 boekrecensent bij GrensGeluiden en haar voorgangers. Zijn kennis van de literatuur is onovertroffen. We hebben het niet bijgehouden maar hij moet inmiddels al honderden boeken besproken hebben. Ad van Leunen is als technicus een onmisbare schakel. Ad ondersteunt technisch sinds jaar en dag GrensGeluiden. Weer of geen weer, Ad is er altijd. Jan Frijters is inmiddels gestopt als presentator maar de kans dat hij toch af en toe nog wat reportages aanlevert is aanwezig.