De plantage van onze voorouders als theater, alternatieve verkiezingsposters en fotografe Claudia Broekhoff in GrensGeluiden 12 november

Lees meteen alles over de uitzending

Orkater brengt aanstaande vrijdag 17 november De plantage van onze voorouders in het Chassé theater, gebaseerd op de VPRO-podcast van Maartje Duin en Peggy Bauva; Naar aanleiding van de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november organiseert Algemene Beschouwingen voor de derde keer een project om alternatieve verkiezingsposters (foto) te ontwerpen; Claudia Broekhoff studeerde aanvankelijk Grafisch Ontwerpen aan de academie St.Joost, Later ging ze zich steeds meer toeleggen op fotograferen en vrij werk met eigen fotobewerkingen; Mystieke beelden van ervaringen uit haar eigen leven, en Hein van Kemenade bespreekt Ik ken een berg die op me wacht van de Iraanse Sholeh Reza zadeh.

Presentatie: René Oomen