Goed bedoelde benefietacties in tragikomisch muziektheater van De Veenfabriek en BredaPhoto met nieuwe plannen voor komende editie in GrensGeluiden 10 maart

Lees meteen alles over de uitzending

Je kent het wel: de handen worden massaal uit de mouwen gestoken. Ieder draagt z’n steentje bij: stoelen worden klaargezet, de ingezamelde kleding gesorteerd, het buurtbandje doet een soundcheck en misschien maakt zelfs de lokale BN’er zijn opkomst. Want alle kleine beetjes helpen – toch? Gaandeweg slaat goede moed om in twijfel: we willen helpen, maar helpt het ook? De Veenfabriek maakte er tragikomisch muziektheater van; De ruimte in met Luc Goderie is de nieuwe serie over Bredase architectuur. Vandaag de tweede aflevering over woonpark Sculptura in De Heuvel. BredaPhoto ontvouwt de nieuwe plannen voor de komende editie vh festival en Lisette Spee praat ons bij over de actuele situatie van Broedplaats Electron, waarvan het voortbestaan aan een zijden draadje hangt. Ook weer nieuws van Brabant Cultureel.

Presentatie: Yvonne Ton & René Oomen

Woonpark Sculptura