GrensGeluiden 16 juni: Electron op sterven na dood. Zaterdag 15 juni protestactie

Lees meteen alles over de uitzending

De gemeente Breda heeft het ontwikkelplan van Electron bestempeld als onhaalbaar. Daarmee komt het roemloos einde van deze belangrijke creatieve broedplaats heel dichtbij. Kunstenaar Lucy Schreurs doet met een protestactie a.s. zaterdag 15 juni een laatste reddingspoging en start een petitie

De nieuwe psychologische thriller van schrijver Gert-Jan van den Bemd heet LEX, en speelt zich af in zijn geboortestad Breda.

STEK organiseert op 23 juni het Nieuwe Ouders Festival. Het belooft een onvergetelijk familiefestival te worden, een dag om te genieten vol avontuur, plezier en inspiratie. En Senne de Vries kijkt alvast naar het BUT filmfestival dat op 28 augustus begint.

Presentatie: Kees van Meel