De makers

Het GrensGeluidenteam bestaat uit enthousiaste programmamakers die regelmatig in de live uitzendingen te horen zijn.

Yvonne Ton presenteert en maakt sinds de jaren negentig het kunst & cultuurprogramma, maar maakte tussentijds een uitstap naar de talkshow Meijs & Ton. Ze begon bij ziekenomroep Studio Audio en werkte ook voor Omroep Brabant. Yvonne is journaliste en tekstschrijver.

Yvonne Ton

Kees van Meel is dichter, theaterrecensent en presentator van GrensGeluiden. Kees was docent Nederlands en jarenlang Stadsdichter van Breda en publiceert zijn werk regelmatig.

Kees van Meel

Anne Goossen studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht en werkt voor Avans Hogeschool. Anne is fan van radio, houdt van stemmen, verhalen en mensen, én van verbinden. 

Anne Goossen

Senne de Vries volgt als filmmedewerker per september 2023 ons legendarisch duo Maas & Waal (Lisa vd Waal & Ludo Maas) op. Senne studeerde Media & Innovation aan Breda University of Applied Sciences en is bezig met zijn Master. Hij is, evenals zijn voorgangers, ingevoerd in film. Ook Senne is verbonden aan het Bredase Filmhuis.

Senne de Vries

René Oomen werkt sinds 1987 voor de lokale omroep. Vanaf 1999 werkt hij professioneel voor achtereenvolgens de Humanistische Omroep, NTR en VPRO en maakte documentaires en specials. De laatste jaren voor Het Spoor Terug, de documentaire in het geschiedenisprogramma OVT (VPRO, Radio 1) en het podcastplatform DOCS  van NTR/VPRO. René is hoofdredacteur van GrensGeluiden. 

René Oomen

Hein van Kemenade is sinds 1987 boek recensent bij GrensGeluiden en haar voorgangers. In GrensGeluiden interviewt hij ook regelmatig gasten uit de literaire wereld.. Zijn kennis van de literatuur is onovertroffen. We hebben het niet bijgehouden maar hij moet inmiddels al honderden boeken besproken hebben.

Hein van Kemenade

Technici van GrensGeluiden zijn Henk Schiering (foto) & Adrie Lips.